my sayang!

tinggalkan link disini lepas follow :)

Thursday, December 22, 2011

result PMR~


hai semua!
blogger!readers n jugaks silent readers!
hari ni result PMR kuar kan?
haaa,mcm mana?gempakk ke x?
tahniah buat yg dpat result gempak n terus kekalkan kejayaan anda!
bg yg kurang gempak?okeh,jgn berptus asa sebab masih jauh lagi perjalanan adik2!
jadi,tnamkan azam dan berusaha bersungguh2 demi mencapai kejayaan akan datang!
ingat,selagi kita berusaha,slagi tulah kejayaan akan berpihak kepada kita
dan Allah jugak suka akan org2 yg berusaha ni!
USAHA-->DOA-->TAWAKAL
insyallah kejayaan yg akan kita dapat::)

Read more...

Thursday, December 15, 2011

bersabarlah~


harap semua kwan sihat dan ok slalu
setiap kali aku nk mnulis entry di blog buruk ku ini,stiap kali itu jugalah
aku doakan sahabat di luar sana:)
semoga anda smua berbahagia



manusia adalah sama,namun berbeza
kenapa berbeza?
kerana setiap manusia,perjalanan hidupnya tak akan sama
ada yg di penuhi ujian,musibah dan sebagainya
namun di sebalik ujian dari Allah ada hikmah yg tersembnyi tnpa kita ketahui
semoga kita semua tabah mnghadapi ujian dari Allah tersebut
ujian itu adalah untuk mnguji kesabaran dan ketabahan kita



semasa anda smua di timpa ujian,berfikiran positif lah
anggp lah semua yg berlaku sudah d tntukan dan bersyukurlah kerana kita terpilih
untuk memikul bebanan ujian itu
akan ada balasan dari Allah di atas kesabaran dan keikhlasan kita
insyallah
^_^



pesanan ini ikhlas buat sahabat2ku di luar sana
jgn pernah anda terfikir untuk melakukan perkara yg tidak masuk akal
aku sedikit kecewa apabila ada sesetngah daripada kita sggup mencederakan diri,berniat ingin membunuh diri dan sbgainya demi mlupakan masalah yg di bebani
nauzubillah
semoga kita semua di lindungi Allah tidak kira dari segi akidah,mental,fizikal dan emosi
insyallah
^_^

Read more...

Tuesday, December 13, 2011

part of my life~


hi everyone
actually today i have no idea to write any entry
but because i have nothing to do,so i made this entry

 how to find a true friend?
its so difficult and maybe they are only one in a million.
who got a true friend,they are very^very lucky!
and please appreciate them!



in reality, life is full of fake people
but before u decide to judge them,make sure u are not them!
and because of many fake people in this world, be careful in choosing friend
maybe they just want to take advantage from you

friends are important and as a part in our life
so i make a conclusion,FRIEND IS IMPORTANT TO ME!(they are included in people i love)
they will make me happy when i sad
they will help when I'm in trouble and many more
THANK TO ALL MY FRIEND WHO ALWAYS BY MY SIDE!!
LOVE YOU ALL



the end~
^_^

Read more...

Friday, December 9, 2011

hello everybody!:)


apa khabar anda semua?
hope sntiasa sihat dan mnjalani khidupan yg baik
insyallah
dah lama aku xbukak dan mncoretkan ape2 kat blog burukku ni.
sebab aku busy dgan aktiviti lain
hehe

oklah,pesan aku kat kengkawan,klu bercinta,bercintalah secara sederhana
bgus tak gtu?hehe

gambar sekadar pesanan!:)

sekian~

Read more...