my sayang!

tinggalkan link disini lepas follow :)

Saturday, March 10, 2012

Sesaat menghabiskan voucher buku~


31march last sah voucher buku 1Malaysia kan?
haa,tadi aku terjah JJ tuk tebus voucher tu dgn peralatan tulis.
nak beli buku,mmg xde la kat MPH or POPULAR tu.
buku memang banyak,tap bukan yang aku nak la.
kena cari kat tempat lain la jwabnya
okeyy,lain kali boleh survey tmpat lain pulak..:)
masih ada masa untuk menebus lagi 3keping voucher tersebut!:)
 
 
 
alang2 dah kat sana,sempat jugak aku grab spasang kasut
sportshoes gtuu..nak buat p kelas jep..sesuai ke tak sesuai tu,belakang kira..
asalkan kaki ku slesa pabila memijak bumi..cewwah!
itu yang penting!keselesaan kaki!:)
sebab banyak sgt bukit aku kena daki bila kat sini 
dah macam bersenam pulak.bagus jugak kalo pk..:)
 



 lepas merewang sana sini dalam JJ tibe mase makan!
aku pilih sizzling chiken mushroom mee dan tea ais sbgai dinner aku 
agak sedap!tapi aku xmampu habiskan sebab terlalu banyak
sejak datang sini,perut aku dah di ajar untuk makan sedikit dan ikut keperluan shaja
bagus jugak perut aku boleh di ajar2 ya?hehe 
alhamdulillah sudah kenyang
lpas tu,terus pulang ke kolej..:)
 



ps:comel tak slipper yang kak aku belikan?pinkk gituuu..hehe..thanks..:)



 
 
 
sekian~ 
 

6 37 ribu doakan hasanah kurus dan bahagia!:

Emas Putih March 11, 2012 at 2:31 AM  

alahaiiii kasut n slipar yg comel..

anahwan March 11, 2012 at 2:37 AM  

hehe..trima kaseehh tia..:))kasut ade lg satu yg chumell..tp xde saiz..ade yg besar,n ade kcik sgt plak..syg btol xdpt yg tu..hihi

teratak hati March 11, 2012 at 12:43 PM  

bestnye dpt baucer buku..dulu time study tk de pun dpt camni..

anahwan March 11, 2012 at 9:54 PM  

alhamdulillah..skrg untung la dapat free2 je 200..bnyak jugak tu tuk beli peralatan tulis dan kperluan pmblajaran..hehe..xpe..mgkin anak akak nnti dpt rezeki bnyak lg..hehe..:)

izzONE March 11, 2012 at 10:13 PM  

baku 2 try cari kat kdai buku ABA,kt pst kmrsl blakang u..ctu tmpat jual buku utk bdk u..

anahwan March 11, 2012 at 11:54 PM  

oh,klau mcm tu kna p cari la..hehe..hope ade..awk tnjukkn tmptnya ya?kna p cari ni..hehe