my sayang!

tinggalkan link disini lepas follow :)

Thursday, March 8, 2012

first week as a bachelor student at shah alam


hai semua,apa khabar?smoga sihat2 smua.
dah lama aku xhupdate this blog..bukan apa,ni adalah mnggu pertama aku jadi student degree shah alam
bnyak urusan dan benda yg perlu aku setelkan.dan alhamdulillah dah ada yang dh slesai.
do step by step n follow the flow.insyallah akan slesai semua nnti.
 
so far,this first week,ade lecturer yang dah stat mengajar.dan dah ada assignment!
wah,shah alam,so strict,so serious n so scary!memang kena kuat 3kali gnda dr dulu la.
kalau dulu,nothing  impossible but now,impossible is possible..insyallah kan? 
kalau kita usaha,pasti buleyh:)org lain bukeh,kita pun mesti buleh!
 
ok,about transportation.
dulu before msuk,mcm2 aku pk,mcm mana nak p kelas,mcm mne nak survive n so on.
tapi bila dh smpai sini,bg aku,ia agak snang sebab bas menjadi pngkutan awm yg utama kat sini
memudahkan student mcm aku ni bergrak dr satu tmpat ke stau tmpat. 
nak pegi kelas pun senang.wlupun fakulti aku kat FSPU,tp kebnyakan klas aku kat menara SAAS
dengan adanya bas uitm,rapid KL dan beberape pngkutan lain,memudahkan aku n kwn2 ke menara SAAS
slesai sudah mslah..:)
 
 
ni fakulti aku
 
tapi
 
 

kelas aku banyak kat sini
 
jadi,mmg banyak kali jugak la aku perlu pnjat bukit yang sgt tinggi tuu..
 
UiTM di hatiku..:))
 
sekian~ 

2 37 ribu doakan hasanah kurus dan bahagia!:

Razil Tahir March 10, 2012 at 2:51 AM  

Waahh!!
Dulu mase saya asasi, bukit tue la saya daki hari-hari...
Sekarang plak, kena daki bukit lain plak.. hahahahah
kalau jumpa dalam bas, tegur la ek? huhu

anahwan March 10, 2012 at 11:33 AM  

uitm shah alam memang berbukit2..hehe
insyallah..:)