my sayang!

tinggalkan link disini lepas follow :)

Monday, March 12, 2012

Seharian Perjalanan~


hai semua,apa khabar?bagi yang study,hope korang dapat fokuss.
termasuklah aku,kena belajar bersungguh2 okeh.insyallah.
adik-adik yang mengambil peperiksaan besar tahun ini,belajar lelok ya?
all da best!!:)
 
okeyy,topic aku hari ni bukan tuk wish tu sume je
saje boring2 nak share cter pasal aku kuar dengan mr.boyfie
haha.lucu pulak rasanya 
sebab sbelum ni kami bercinta jarak jauh.
dan mgkin kami telah di beri peluang untuk mnghadapi zaman belajar bersama2 di shah alam ni
 
mula2 kami ke seksyen 2 untuk makan2 aje..mr.boyfie promote kat aku ABC kat sana
tapi memang perut dah tak larat nak masuk makanan sebab dah habiskan nasi dan 1cup besar milo aisss
kenyang sangat dan tetiba terpikir,nak ke mana pulak lpas ni?
ok,kami ke PKNS
kat sana xde barang sangat,jadi kami ke mall lain yang berdekatan iaitu PLAZA ALAM CENTRAL n SACC
round punya round,ade jugak lah grab satu dua benda
dan mr.boyfie belikan aku handbag
tadaaaa~hehe
 
 
 dia yang pilihkan jugak
ok tak taste laki ni?aku on je~layan~hehe
 
agak lama kami meround mall2 tersebut smpai kaki pun dah lenguh
mr.boyfie laa ni yang ambik mase lamee beli brg2 laptop die..hek8..:p
kalah saya yang pompuan ni kalo dia dh jumpa kedai laptop..hek8
mr.boyfie sila jgn marah..haha
 
lpas penat seharian berjalan di mall,kami pun singgah makan satay kajang di kompleks PKNS
tq buat mr.boyfie sebab belanja makann satay kajang yang sgt bestt tuh
tapi xbuleh nak habiskan sebab dah kenyang dan agak muak actually..hehe 
 
alhamdulillah..kenyang sudahh..hehe

okla..sudah pnat seharian hari ni berjalan
skrang masa untuk tidur! esok kelas!
gudnyte uoll..lovee u..:)
luve u jugak mr.boyfie!:-*

sekian~^.^ 
 
 

2 37 ribu doakan hasanah kurus dan bahagia!:

izzONE March 12, 2012 at 1:01 AM  

mcm mane xlame..ad bawak penasihat ekonomi td..hehehe..jgn mrh yer..lub u 2 jgk..hehehe

anahwan March 12, 2012 at 7:45 PM  

hehe..yela..perlu cerewet dalam pembelian..sebab xnak la beli bnda yang sama pada harga yang tnggi..kna la bndingkan harga..hek8..:P..ade kdai yang suke cekik darah ni..hehe..:-*