my sayang!

tinggalkan link disini lepas follow :)

Monday, February 25, 2013

perkahwinan rumate-adiba&sufi


Alhamdulillah..makin banyak terbinanya masjid
kalau aritu entri mngenai pertunangan sahabat baik aku diela, klik sini  kali ni aku nak tulis entry pasal rumate aku sem lpas kat UiTM shah alam
selamat pengantin baru along.semoga kekal bahagia selamanya dengan suami tercinta..
amin
 
aku doakan mereka adiba&sufi sentiasa bahagia dan gembira dalam perkahwinan mereka:)
 
 

Read more...

Thursday, February 21, 2013

pertunangan sahabat baik~diela&alfad


Alhamdulillah..
kawan baik aku sejak dr diploma kat UiTM Perak dulu dah bertunang
dah smpai seru dia di risik dan dipinang..hehe
9 Februari 2013 tarikh keramat,hati berdebar menanti pihak lelaki datang meminang
dalam debaran ada kegembiraan
cincin disarung dijari tanda persetujuan kedua belah pihak dan pertunangan diikat
 
aku doakan semoga kau sentiasa bahagia dan kekal selamanya dengan si jantung hati yang tersayang.insyallah.
~LOVE FOREVER~
DIELA & ALFAD
 
tersenyum manis menunggu bakal ibu mertua menyarung cincin..:) 

Read more...

Monday, February 18, 2013

Alhamdulillah:)


masih aku teringat,debaran menanti sebelum final exam bermula
jumlah paper sem ni agak banyak,jadi agak sukar untuk membahagikan masa untuk study
semangatku semakin lemah,namu berteraskan niat kerana Allah dan ibubapa,semangat ku kembali pulih.dalam erti kata lain,berusaha.
memang aku risau,macam mana resultnya nnti,sebab aku tidak yakin dengan apa yang aku jawab.namun Alhamdulillah,hanya itu yang mampu aku ucapkan apabila resultku sem ni still lg 3pointer and above.alhamdulillah aku syukur walaupun ada sedikit penurunan pada pointer ku
 
nampaknya sem ni kena usaha lebih kuat lg untuk peningkatan..insyallah,smoga Allah meluruskan jalan buatku.
semoga aku mampu dah gagah dalam segala hal termasuk juga thesis.
agak berdebar juga dengan thesis ini,namun ku harus kuatkan semangat dan mengatakan yang AKU BOLEH!!insyallah..amin... 

Read more...