my sayang!

tinggalkan link disini lepas follow :)

Friday, June 21, 2013

alhamdulillah


ALHAMDULILLAH...the word that i really to wish..to say
all thing in this semester was complete and settle.
Alhamdulillah once again, all the assignment and test were finish and study week was begin.
ALL THE BEST HASANAH!!

now,get ready for your FINAL~

bismillahirahmanirahim

Read more...

Friday, May 10, 2013

my new "boyfriend"


Hi u all.Long time no post here because i have no much time to other activity. This semester is my final year thats mean i have a new "boyfriend" that i call THESIS. 
 
My new "boyfriend" is not too special but "he" always in my mind. i will do  everything for him to make the other one satisfied on me. the other one that i mean is my papa. papa will give "restu" depend on how is my "boyfriend". 

Alhamdulillah,so far my papa is so good and i like be his "daughter".*papa,please be good to me and my "boyfriend"..give me "A"..hehe 

ok,bye2..my "boyfriend" called and see u all next time.salam..:)


Read more...

Friday, March 15, 2013

PURE MARINE COLLOGEN


salam jumaat.semoga hari ini lebih baik dari semalam:)
 
haa,sape tahu pasal PURE MARINE COLLOGEN?
bnyak khasiat utk kita semua
haaa,yang ni,kenal tak?
 ni la pure marine collogen..
 
tapi yang ni masih belum d masak.
selepas di masak,pengguna boleh makan atau jadikan ia sebagai masker
nak tahu rupa yang dah masak?macam ala2 jely gtu.:)
macam ni lah rupa dia..:)
 
 
 saya dah cuba ia,jadikan ia masker.memang rase rilex dan kulit muka lbih licin dan lembut
pori2 yang terbuka telah pun tertutp mnjadikan kulit lebih cantik tanpa lubang pori2..
anda inginkan kulit yang cantik.pm sy untuk tempahan PURE MARINE COLLOGEN YANG TELAH DI MASAK
khas untuk area shah alam sahaja especially main cmpus shah alam dan uitm puncak perdana 
boleh kontek sy terus di:
facebook
page PURE MARINE COLLOGEN
WhatApps/viber/wechat:014-6390221 

Read more...

Monday, February 25, 2013

perkahwinan rumate-adiba&sufi


Alhamdulillah..makin banyak terbinanya masjid
kalau aritu entri mngenai pertunangan sahabat baik aku diela, klik sini  kali ni aku nak tulis entry pasal rumate aku sem lpas kat UiTM shah alam
selamat pengantin baru along.semoga kekal bahagia selamanya dengan suami tercinta..
amin
 
aku doakan mereka adiba&sufi sentiasa bahagia dan gembira dalam perkahwinan mereka:)
 
 

Read more...

Thursday, February 21, 2013

pertunangan sahabat baik~diela&alfad


Alhamdulillah..
kawan baik aku sejak dr diploma kat UiTM Perak dulu dah bertunang
dah smpai seru dia di risik dan dipinang..hehe
9 Februari 2013 tarikh keramat,hati berdebar menanti pihak lelaki datang meminang
dalam debaran ada kegembiraan
cincin disarung dijari tanda persetujuan kedua belah pihak dan pertunangan diikat
 
aku doakan semoga kau sentiasa bahagia dan kekal selamanya dengan si jantung hati yang tersayang.insyallah.
~LOVE FOREVER~
DIELA & ALFAD
 
tersenyum manis menunggu bakal ibu mertua menyarung cincin..:) 

Read more...

Monday, February 18, 2013

Alhamdulillah:)


masih aku teringat,debaran menanti sebelum final exam bermula
jumlah paper sem ni agak banyak,jadi agak sukar untuk membahagikan masa untuk study
semangatku semakin lemah,namu berteraskan niat kerana Allah dan ibubapa,semangat ku kembali pulih.dalam erti kata lain,berusaha.
memang aku risau,macam mana resultnya nnti,sebab aku tidak yakin dengan apa yang aku jawab.namun Alhamdulillah,hanya itu yang mampu aku ucapkan apabila resultku sem ni still lg 3pointer and above.alhamdulillah aku syukur walaupun ada sedikit penurunan pada pointer ku
 
nampaknya sem ni kena usaha lebih kuat lg untuk peningkatan..insyallah,smoga Allah meluruskan jalan buatku.
semoga aku mampu dah gagah dalam segala hal termasuk juga thesis.
agak berdebar juga dengan thesis ini,namun ku harus kuatkan semangat dan mengatakan yang AKU BOLEH!!insyallah..amin... 

Read more...

Sunday, January 27, 2013

oppa~


Hi everyone,long time no post here because of i am busy. Degree student is not as easy like a tadika or school student.ouch, still long journey i should go before i am graduated as a degree student.(a year more to go..:(..)
wish me luck and pray for my success
 
now,although i am enjoy watching korean drama and happy at home, i'm still worried about my result of past final examination and final year project for next semester and end of semester.
for sure,i will triple busy than before.ottoke..T_T
 
enjoying korean drama -Rooftop Prince- with the hensem and awesome hero !! 
 
 saranghae oppa!

Read more...