my sayang!

tinggalkan link disini lepas follow :)

Friday, October 12, 2012

Girls day out~


lama sudah tak menulis di ruangan blog ni
dah usang sgt dh pun.
yoo,setelah sekian lama aku dan kawan aku xjumpa,akhirnya kami kembali berjumpa setelah beberapa tahun.yeah,dgn sue mgkin ada jumpa beberapa kali slpas SPM dlu,namun dgn tie,lpas ambik result SPM  dlu xberkesempatan pun kami nak jumpa~hurm~
 
set punya set date nak jumpa,akhirnya jumpalah kami bertiga
kat pkns shah alam jela jmpa pun..xkisah kat mana aslkan bertemu mata
tp sygnya dah lewat masa jumpa hari tu,so mmg sgt singkat lah masa pertemuan
itsokey.mugkin lain kalu ada lagi..:)
 

we are .....

 credit to:surida


satay time..:)

 

Read more...