my sayang!

tinggalkan link disini lepas follow :)

Wednesday, August 10, 2011

JOM HEBOH BLOG BARU !!

SALAM!!

hi uols!

mcm mne puasa yg kesepuluh?

waa...makin lama makin best ya?

knapa tu?

hehe
kalo budak2,sbb nak rayer lah!

ha,kalo xposhee,xley rayerr tau~~
hehe

hurm,pe aktvti korang?

tadi sje2 je aku blogwlking..

bace2 blog2 femes n bestt
pastu terjumpalah blog bestt www.hasrulhassan.com

aku pun stat membaca lah entri2 beliau
sgt bestt n pasti dpt mnarik minat pmbca yg lain
dlm bnyak2 entri beliau,aku ade trjumpa la satu segmen ni yg bertajuk:JOM HEBOH BLOG BARU !!




wah!aku nk try join lah!:)
beliau bg twaran yg sgt mnarik!
so rugilah kalo aku lpaskan..hehe
btol x?cube korg pun try..
trikh tutup 10ogos tau!
jgn sampai terlepas pluang:)
nnti korang ruugiii~~
HA,KORANG KLIK SINI UTK JOIN!

sekian~

6 37 ribu doakan hasanah kurus dan bahagia!:

HasrulHassan [HH] August 11, 2011 at 3:20 AM  

Salam .. terima kasih kerana sudi promot blog BK dalam entri ini. :)

Terima kasih sekali lagi kerana join segmen saya dan mengibarkan Jalur Gemilang dalam blog.

Ini hanyalah satu segmen tersirat di sebalik tersurat di mana saya mahu lebih banyak blog kibarkan Jalur Gemilang...:)

anahwan August 11, 2011 at 2:16 PM  

hehe..most welkam n thanks again:)
smngat kmerdekaan dlm diri perlu sbg rkyt msia!
tq 4 evrythings!:)

Marina August 12, 2011 at 8:58 AM  

Marina datang membacer di sini...Selamat berpuasa dan salam perkenalan

http://marinafazli.blogspot.com/2011/08/jom-heboh-blog-baru.html

anahwan August 12, 2011 at 9:11 AM  

selamat dtg dan membaca:))nice to know u!:)

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! August 13, 2011 at 1:56 AM  

Datang singgah n follow dari segmen BK..anda??heheh :D

anahwan August 13, 2011 at 8:48 AM  

noka:done follow u back:)
thanks^_^