Wednesday, August 10, 2011

JOM HEBOH BLOG BARU !!

SALAM!!

hi uols!

mcm mne puasa yg kesepuluh?

waa...makin lama makin best ya?

knapa tu?

hehe
kalo budak2,sbb nak rayer lah!

ha,kalo xposhee,xley rayerr tau~~
hehe

hurm,pe aktvti korang?

tadi sje2 je aku blogwlking..

bace2 blog2 femes n bestt
pastu terjumpalah blog bestt www.hasrulhassan.com

aku pun stat membaca lah entri2 beliau
sgt bestt n pasti dpt mnarik minat pmbca yg lain
dlm bnyak2 entri beliau,aku ade trjumpa la satu segmen ni yg bertajuk:JOM HEBOH BLOG BARU !!




wah!aku nk try join lah!:)
beliau bg twaran yg sgt mnarik!
so rugilah kalo aku lpaskan..hehe
btol x?cube korg pun try..
trikh tutup 10ogos tau!
jgn sampai terlepas pluang:)
nnti korang ruugiii~~
HA,KORANG KLIK SINI UTK JOIN!

sekian~

6 comments:

HasrulHassan [HH] said...

Salam .. terima kasih kerana sudi promot blog BK dalam entri ini. :)

Terima kasih sekali lagi kerana join segmen saya dan mengibarkan Jalur Gemilang dalam blog.

Ini hanyalah satu segmen tersirat di sebalik tersurat di mana saya mahu lebih banyak blog kibarkan Jalur Gemilang...:)

anahwan said...

hehe..most welkam n thanks again:)
smngat kmerdekaan dlm diri perlu sbg rkyt msia!
tq 4 evrythings!:)

Marina said...

Marina datang membacer di sini...Selamat berpuasa dan salam perkenalan

http://marinafazli.blogspot.com/2011/08/jom-heboh-blog-baru.html

anahwan said...

selamat dtg dan membaca:))nice to know u!:)

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

Datang singgah n follow dari segmen BK..anda??heheh :D

anahwan said...

noka:done follow u back:)
thanks^_^

Selera Aqim Tomyam

selamat petang.dah lunch dah semua?semoga kita diberi kesihatan yang baik olehNya. in sha Allah. semalam  hujung minggu takde buat ap...