my sayang!

tinggalkan link disini lepas follow :)

Wednesday, August 10, 2011

3rD year aNniVerSaRy:-*


Assalamualaikum...
hai,apa khabar semua readers n bloggers?
moga korang sume sihat walafiat dan meneruskan aktiviti masing2 dgn ceria:)
ha,jgn nakal2 tinggal poshe taw!
poshee pnuhh ya?:)

alhamdulillah arini dah 10 August 2011!!
shukee!shukee!shukee!(nak gelak+senyum kuat2!)
ha?kenapa dgan 10 August ituh??
+
+
+
+
+
ha,jumm terjah!!

izzuan n hasanah have been kapel for 3years!congrate dear!!:))



yeah!my 3rd anniversary with someone!somebody!
3rd anniversary?
yes!tahun ke3 menjadi pasngn yg serasi!(org len yg ckp laa..weettt.tp its true.hehe)
pasngn yg sweet,pasngn yg seiras(ni pun org ckp jugakk la..ngee)
hehe..alhamdulillah..xsangka betul kami dah kapel 3tahun..
rasa kejap je..hehe

dalam masa tiga tahun bersamanya aku rase sgt:
*bahagia
*sempurna
*disayangi(dicinta sekali laa)
*gembira(stiap pagi bngun msti senyumm..everymonim, WAJIB 1msg received kat skrin fon from him!!)
*dihargai(sebab dia selalu ada stiap kali aku perlukan n give smthing that i want)

+
+
+
+

terima kasih Allah sbb anugrahkan aku,DIA!


*DIA!the only one in my heart:)
*DIA!is my love forever n everrr!
*DIA!tq 4 being my special!
*DIA!sorry 4 any trouble..:'(
*DIA!1.4.3!!:-*


tq awk sbb sudi jadi separuh dari hidup sy:)
ps:entri ni sy uat khat tuk awk yg tersyg taw..
kita berdua..hehe
(alamak!!terommantikk pulaks..sorry der..:P)

sekian:)

0 37 ribu doakan hasanah kurus dan bahagia!: