my sayang!

tinggalkan link disini lepas follow :)

Saturday, August 13, 2011

Movie/Drama kesukaan kamu?!

assalamualaikum
entri kedua aku buat pagi ni
^_^
kenapa?
sebab sejuk n terasa tana buat ape2..hehe
*so tulis entri bnyak2 laaa

oke!
entri aku biasa2 aje.
buruk aje entri aku ni.
(okla..xnak bace?xpe.tkan la pangkah..xmarah pun:))
cume sedih je..sob..sob..T.T*tipuu..
hehehe..okeh!
jgn nak mlalut bnyak sgt lah:P

hurm,aku nak korang vote lah arini:)
*ish,bkn vote aku lah
sbb aku xjoin ape2 contest pun!:)
cuma nak tau pendapat korg je!
tentang ape?
ha!jum tgok..ape yg perlu di vote!hehe


drama/movie apa yg korang suka tgok?


1.Korea





2.Melayu







3.Bollywood





4.Hollywood





5.Thailand






6.Chinese





ha,6jenis drama/movie ni la dulu aku nak korang vote:)
pilih je satu ya?
korang vote dengan tgok pada jenisnya..
bukan pada gmbar yg aku letak:)
*gambar aku just letak sbgai contoh je:)
okke?
^_^

SeKiAn!

0 37 ribu doakan hasanah kurus dan bahagia!: