my sayang!

tinggalkan link disini lepas follow :)

Monday, August 15, 2011

Berblogging Kerana Chenta


assalamualaikum
dan salam sejahtera utk smua pembaca.
semoga kita semua sihat dan mendapat keberkatan dari Allah
Insyallah:)


topik aku hari ini ialah KENAPA AKU BERBLOGGING?
kenapa ya?
nak kejar populariti?
wah!bukan..sbb aku sememangnya tahu aku tak akan jadi femes.dan..
aku mmg xsuka femes^_^


habis tu?sebab duit?
juga bukan.kalau x,memang aku dah berhenti blaja dan jadi blogger tegar
punya la susah kos Building Surveying a.k.a Building Engineering tu aku blajo kan.
kalo dah semua bukan,kenapa?



cute pulak aku tgok gmbar ni:)



okey.okkey dan okkeyy
aku suka berblogging ni sebab aku suka MENULIS
yes!aku memang suka menulis.
tak cukup dengan puisi,(hehe..macam jiwang jer..erkk)
aku mencuba utk menulis novel.
(pun mcm jwang!kantoi.tp,kwn aku ckp,aku ade bakat tulis novel!ha?btol ke?malu aku.kwn2 aku sememangnya bersmangt menyuruh aku mnghantar karya aku ke pihak penerbitan.ayyo.semua ni bukan senang.banyak proses yg perlu di lakukan dengan serius..*bkn men2 mcm aku..hehe..^_^)


oleh kerana aku dah selalu sgt menulis puisi dan jugak novel(yg sekarang ni aku letak kat ceruk dapur)
maka,semasa mula2 blog aL-kIsAH(",) ini ditubuhkan,
dengan bangganya aku memulakan penulisan yg ala2 jiwang jugakk!
memang xpatut kan aku?
blog ni bukan blog novel!
mana boleh aku buat macam tu(",)

hehe
sekarang aku dah insaf la sket
dats why la penulisan yg aku hasilkan skrg ni sedikit kasar(opps,kasar ek?)
^_^


apa-apa pun yg penting aku happy berbloging sekrng ni tnpa
melihat dunia luar(hak3..macam situasi dlm perut ibu pulakks)
bukan lah.tanpa mendengar bisik2 yg kurang enak darpda org lain
okkey la sekian utk kali ini:)
SeKiAn~







0 37 ribu doakan hasanah kurus dan bahagia!: