my sayang!

tinggalkan link disini lepas follow :)

Wednesday, April 18, 2012

What shocked me?!


hello to everybody.
first at all,i want tell to all of u about my broken and very2 bad English
this entry is not a newspaper or English subject that need a good grammar
hope u feel free to read and correct my grammar mistake or comment my entry at comment space below.
yeah,i'm ready and can accept any comment to improve myself.tQ:)

my class for today is too packed!(i mean for every Tuesday)
because of class is too packed, i just can concentrate for a little.
so sad because its take a long time but only a little input i got.
for every Tuesday, its same with my loving friends!
they faced the same problem when all of them also blur and frail 
(its okay because i think, my others classmate faced the same problem because its normal as human!not enough energy if body and brain work straight without rest!)

because we want to release tension, we went to a famous restaurant
actually its not a restaurant but its known as "food center" for uitm shah alam students
they called is "GERAI FLAT"..err,sorry. i'm a bit confused! what so ever.
yeah,i went to this restaurant with my friend who had go before this
like before (at other restaurant) i like to order so many menu
 TOMYAM,TELUR DADAR,FRIED RICE,COLD MILO
my friends were shocked!
i just smile with a confident and said "aku memang selalu order mcm tu la"

we are talking while waiting to our order.its not take too long time
and our order "safely arrived" and placed on our table
"oh my Allah!" i was shocked when i see full plate of fried rice and full bowl of tomyam!!
its true!I WAS SHOCKED!!
my eyes opened big like i see a ghost!(err,please dont trust me:P)

this is my dinner for today and i think it can cover until tomorrow

and at night after i eat all of this,i think i feel a fever
oh my Allah!it's too long time i didn't eat in this quantity
ps: how to diet when i eat like a king eat!just eat like a poor man!okeyy?!:))

THE END~



Read more...

Friday, April 13, 2012

ragam aku~



hello anda semua apa khabar?
harap sentiasa sihat walaupun cuaca agak tidak menentu
area shah alam sekrg ni slalu je ujan petang
haaa,aku pun samee dah kena selsema!
 
dah lama dah aku xhupdate this blog sbb yela mungkin aku busy!
busy for what?oke2..
assignment satu hal,lpas tu,aktiviti yang berlambak perlu aku join satu hal
kat perak dulu,xdelah 'rajin' mcm ni aku join aktviti
tapi skarang rajin terlebeyhh sudehh 
terpaksa,bukan ape...heheh
 
nak kluar berjalan2 memang tak la kan.
mana sempat kot dengan keje dan aktiviti yang berlambak
haha,jadi stuent yang skema la aku lpas ni ya?
sume aktvti join,lpas aktvti balik ostel,lpas tu p kelas
alamak,baru aku sedar,betapa boringnya rutin hidup aku
tapi boleh je kan ubah untuk menambahkan keceriaan..hehe
 
esok mcm mana?aku rasa mcm nak kuar and drive je
haha,dulu penah skali aku pegang kete manual
boleh la jugak bwak sket2,tapi mmg seram sejuk la sbb tu mmg 1st time pegang kete,trus bawak!haha
so,esok aku nak try sentuh kete automtik plak
hurm,tak reti sebab tak belajar..of course la kan..hehe
 
macam best la plak kan.aku sebenarnya nak cube drive kete manual,tapi my frend xyakin untuk jadi mahaguru..hehe..so,otomatik pun jadilah
semoga esok selamat lah pape pun
okee lah,dah lwat ni.lame sudeh tak tdo lwat mcm ni.
sem dpan ade design,maka bermulalah kelewatan aku tdo..tak tido trus pun ade.huhu
nyte uols..lovee u..:)) 
 
 
ps:gambar ni xde kaitan dengan entry okke..:P
 
sekiann~ 

Read more...