my sayang!

tinggalkan link disini lepas follow :)

Friday, April 13, 2012

ragam aku~



hello anda semua apa khabar?
harap sentiasa sihat walaupun cuaca agak tidak menentu
area shah alam sekrg ni slalu je ujan petang
haaa,aku pun samee dah kena selsema!
 
dah lama dah aku xhupdate this blog sbb yela mungkin aku busy!
busy for what?oke2..
assignment satu hal,lpas tu,aktiviti yang berlambak perlu aku join satu hal
kat perak dulu,xdelah 'rajin' mcm ni aku join aktviti
tapi skarang rajin terlebeyhh sudehh 
terpaksa,bukan ape...heheh
 
nak kluar berjalan2 memang tak la kan.
mana sempat kot dengan keje dan aktiviti yang berlambak
haha,jadi stuent yang skema la aku lpas ni ya?
sume aktvti join,lpas aktvti balik ostel,lpas tu p kelas
alamak,baru aku sedar,betapa boringnya rutin hidup aku
tapi boleh je kan ubah untuk menambahkan keceriaan..hehe
 
esok mcm mana?aku rasa mcm nak kuar and drive je
haha,dulu penah skali aku pegang kete manual
boleh la jugak bwak sket2,tapi mmg seram sejuk la sbb tu mmg 1st time pegang kete,trus bawak!haha
so,esok aku nak try sentuh kete automtik plak
hurm,tak reti sebab tak belajar..of course la kan..hehe
 
macam best la plak kan.aku sebenarnya nak cube drive kete manual,tapi my frend xyakin untuk jadi mahaguru..hehe..so,otomatik pun jadilah
semoga esok selamat lah pape pun
okee lah,dah lwat ni.lame sudeh tak tdo lwat mcm ni.
sem dpan ade design,maka bermulalah kelewatan aku tdo..tak tido trus pun ade.huhu
nyte uols..lovee u..:)) 
 
 
ps:gambar ni xde kaitan dengan entry okke..:P
 
sekiann~ 

0 37 ribu doakan hasanah kurus dan bahagia!: