my sayang!

tinggalkan link disini lepas follow :)

Friday, March 9, 2012

jalan-jalan cuci mata


hello dan salam sejahtera.
selamat hari jumaat,semoga kita semua dipermudahkan segala urusan.insyallah
hari ni aku xde kelas.dh sminggu aku dan kengkawan follow jadual klas A
tetiba kami yg part3 yang dah ada background BS smuanya kna masuk klas B
yang xsyoknya klas B berbanding klas A adalah,hari cutinya xsama.
klas A cutinya hari jumaat,manakala klas B cutinya hari rabu
kami dengan paksa relanya masuk klas B
cuti hari rabu pun rabulah..asl ada cuti.
jadi kelas aku just 4days a week.jadual B itu nanti akan mula berkuatkuasa minggu dapan
 
ok,alang2 kami tidak ada klas hari ini(follow jdual klas A for this week) kami ke DC
DC stand for Dataran Cendikia
kami saja jenjalan dan meround kat citu
makanan dan barang2 yang lain murah kat citu.
DC rupanya mcm pasar gtu.ada jualan pelbgai selain kiosk jualan mkanan
ada juga barangan seperti beg,kasut,tudung,pkaian,dan brg2 laptop
 
 
 
sambil2 cuci mata after makan,sempat jugak aku grab beberapa barang yang suke
alamak,apa je?haa,slendang dan cooler laptop je.giler murah
sebab tu aku beli.bahaya!
sebab murah tu lah jadi nak beli.aku yang jimat ni pun boleh tergodai..mak aih!
money flows like water!ok..jadi nasihat aku untuk diri sendri,jgn taksub sgt.tolong ingat dunia
tp okla bebarang kat situ td.berbaloi sbab murah.kat 2kali gnda murah dr tmpat lain
so,kalu xbeli,rugi lah ya?
 
esok plannya mahu keluar.nak habiskan voucher buku!
yeay!suke3..tapi nak beli apa?memang kena listkan awl2 la ni.
supaya beli barang2 yang memberi manfaat..hehe.. 
okla.dah panjang bebenor entry aku pasal hari ni.
have a good day u all!!tara~~
 
sekian! 

2 37 ribu doakan hasanah kurus dan bahagia!:

izzONE March 11, 2012 at 10:07 PM  

dc ad jgk org pgl Dataran Cinta..heheh

anahwan March 12, 2012 at 12:47 AM  

oo,yeke?serious?
ehhe..mmg ramai pasangan yang bercinta mkan2 n beli kat sana..hehe..makan n pkaian pun murah2..suke p sana jugakk..hehe..:))