my sayang!

tinggalkan link disini lepas follow :)

Wednesday, November 2, 2011

Masa Untuk Membalas Tag

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
tadi aku telah di tag oleh kak salina aka teratak hati
1st time aku di tag sjak berbloging ni..hehe
sdikit penghrgaan dr aku buat beliau!:)

Syarat-syarat Tag ni:

1. You must post these rules
2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
3. Answer the questions the tagger set for you in their post. And create 11 new questions for the people you tagged to answer.
4. You have to choose 11 people to tag and link them to the post.
5. Go to their page and tell them you have tagged him/her.
6. No tag backs.
7. No stuff in the tagging section about 'You are tagged if you're reading this' you legitimately (a.k.a really, trust, with all honesty) have to tag 11 people.


11 Perkara Tentang Aku:

1.namaku norhasanah,org slalu pnggil aku anah..kira tula nma mnja aku wlupun nampak ganas..hehe
2.aku seorg yg mudah marah,namun sgt mudah sejuk
3.aku suka sgt berkwan dan tmbah kwn..bila aku dh berkwan,aku akn syg kwan aku smpai bila2
4.sgt setia pada yg satu dan aku xpernah curang(sbb ni 1st time kapel) tp niat nak curang mmg xde!
5.aku senang tuk memaafkan sbb perkara itu adalah di tuntut n sgt mulia di sisi ALLAH:)
6.ohh,lupe,aku anak ketiga drpda 6beradik(api)
7.aku memulakan pengajianku di prasekolah gemang,sk gemang,s.m ismail petra dan sterusnya di uitm perak
8.seorang yg peramah dan blh mnjadi pendengar yg baik
9.mampu memberikan nasihat yg bernas kpada kwn2 terutamanya mslah cnta wlupun mase tu aku sndri belum pernah bercinta dan aku telah diberikan dua gelaran iaitu "doktor falsafah" dan "doktor cinta"..insyallah akn mnjdi doktor suatu hari nnti --"doktor bangunan"
10.selalu melindungi org yg di tindas dan di buli sbb xsggup nak tgok..terutamnya pmpuan..
11.pentingkan org lain yg aku sygi sbelum diri sndiri--sbb aku hampir di langgr semasa aku mahu melindungi famili aku smasa mlintas jln..kononya aku berbadan batu mcm fantastic four!!


11 Soalan daripada teratak hati
1. Pandangan anda tentang diri aku setakat yang anda kenal?
-baik dan nampak mudah mesra:)
2. Blog aku ni best tak?
-best..boleh di baca bebila sje..:)
3. Entry blog aku ni boring tak?
-x..sbb kisah2 semasa di tulis..:)
4. Ada cadangan untuk penambahbaikan blog aku?
-xperlu sbb sy rase dh cukup cntik dah..:)
5. Kenapa anda berblogging?
-isi masa lapang dan blh di jadikan diari on9
6. Suka makan kampung2 ke, seafood ke, western?
-ofkos mkanan kmpung feveret sy!:)
7. Warna kesukaan?
-pink,biru muda,ungu dan hijau muda
8. Impian yang nak pastikan tercapai?
-blaja ke peringkat yg lebh tinggi dan mndapt krja yg baik..
9. Suka memasak ke makan kat kedai?
-masak sbb blh tmbah pngalamn dan blh bg org len mkn maskan kita..hek8
10. Anda mata duitan tak?
-x..sbb buat apa nak duit org?lbh baik berusaha dptkan duit sndiri:)
11. Siapa orang yang anda kagumi?
-kluarga dan org yg sy syg yg mmpu memberikan conth terbaik


11 Soalan untuk mereka yang aku tag:
1.macam mane pndangn korang semua terhadap aku?
2.mcm mne korang tgok blog aku ni?serabut x?
3.korang sudi tak berkawan ngn aku?aku suka tambh kwn..hehe
4.korang ada cdangan tak tuk improve blog aku ni?
5.korang rase korang kwn yg baik x?
6.sepanjang kamu hidup,siapa org yg paling kamu bangga?
7.antara blog ngan fcbook,mane yg korang slalu bukak?
8.apa tindakan korang kalau kwn korang cube mngorat pakwe korang?
9.korang tinggal kat ngeri mana buat masa skrg?
10.korang tahu apa itu erti cinta?
11.korang sebenarnya ikhlas ke x blas tag aku ni?hehe


11 Orang yang aku nak tag,(jangan marah ye..hehe)
1.dila alfadila
2.farhana
3.emas putih
4.zurie
5.fatin
6.dila azhar
7.pia
8.yat noty
9.husna
10.najwa qistina
11.suhaida

okla..dah siap sesi membalas tag ni..tag dari teratak hati ini aku angp sbgai pengerat silaturahim antra blogger..so hrp org yg aku tag pun akn mnganggp bnda yg same..dunt marah2 k..hapy slalooo..:)
sekian~~

2 37 ribu doakan hasanah kurus dan bahagia!:

teratak hati November 2, 2011 at 3:45 PM  

thank u ye sudi menjawab soalan..:)

anahwan November 2, 2011 at 5:14 PM  

hehe..u are welkam..:)