my sayang!

tinggalkan link disini lepas follow :)

Monday, January 2, 2012

hope dream come true!



apa khabar semua?
dah agak lama xhupdate this blog.
sebab busy dengan aktiviti len
tambah2 aku xde idea nak mnulis d musim2 ujan ni..:))

hari ni agak kepenatan sebab aku dh terjoin sekali tuk p anta adik aku ke skolah masing2.
wah,rasa sekejap saja cuti
kesian diorang sebab dah kena p skolah dan blaja!
tapi apa nak buat,dah mmg tanggungjawab kau adik2 as a student!
so,jalankan tngungjwab korang sbgai student iaitu BELAJAR!

pagi tadi g hantar adik aku tasya kat MRSM JELI.
tak jauh pun,3minit dah smpai.haha
tp dia punya la buat muka sedih kononnya rumah dgn skolah ibarat 30jam perjalanan!
wah,jgn sedih2 lagi!tahun ni form3 kan.so blaja lelok!
sebab nak 8a!xnak kurang!hehe..jd jgn main2!
Allah akn bg kejayaan kalau kita berusaha.insyallah.

lpas balik dr anta adik aku kat MRSM JELI,terus kami pegi anta adik aku yg laki ni plak ke SAINS MACHANG.
wlupun skolah mereka tak lah jauh sgt dr umah,tp sgt lth sbb brg2 dorg aku dgn emak yg tlg kemaskan..gggrrr!haha
oklah!mcm xpercaya je..dlu masa mula2 p anta dia kat sana,still form1..tp skrg dh form5!
okey,sbb kau dh form5,jadi,kami xnak lah sikit2 kan!
kau fham x apa sikit2 tu?
of kos la SPM nnti..sebab kami nak 10+/10a1
jadi kena blaja btol2 la..pegi oversea!bestnya kalu termakbul doa kami ini..:)

n last,i wish all the best for both of my loving brother n sister.
improve ur effort to get the success and make our dream come true!


apa yg pnting adalah niat..belajar lah kerana ALLAH
ps:umah ni sunyi plak tnpa korang!!haha

0 37 ribu doakan hasanah kurus dan bahagia!: