my sayang!

tinggalkan link disini lepas follow :)

Saturday, January 28, 2012

that moment i never forget!



niat untuk menulis blog 2,3hari yg lalu selalu terbatal di sebabkan connection failed!
asal aku nak tulis new entry,trus broadband kesyganku ni xde line..
alahai sayang..selalu buat hal ya..sabo jela.
ok,macam mana dengan korang?smoga sihat selalu.
 
okey,pertama kali,aku nak ucap tahniah buat pasangan pengantin baru,shahera dan suaminya
semoga mereka kekal bahagia sampai bebila hendaknya.insyallah..:)
minggu lepas aku telah menghadiri majlis perkhwinan mereka berdua setelah di jemput oleh beliau dan mak kpda bf aku sendiri.
actually,shahera ni merupakan mak sedara bf aku a.k.a kwan satu skolah aku dulu.
memang aku rasa sgt gementar masa mnghadiri mjlis tu (kalah aku yg nak nikah..hehe)
bukan apa,aku pergi tempat yg mana kuarga bf aku berkumpul.
aku tak berapa biasa lagi dengan kuarganya..sbb tu malu terlebeyh!hehe
by the way,mmg layanan keluarganya hari tu sgt best.dan dorang semua baik2!i like it!hehe
semoga ianya berkekalan mcm tu.insyallah.nnti ada jodoh kita jumpa lagi.
 
 
 
 
masa on the way ke rumah pngantin,nasib aku terserempak dengn kengkwan yang lain.kalo x mmg aku dan adik aku jela..segan kot..hehe..
lepas sesi berborak,makan tyme!heran bin ajaib hari tu,aku mkn skett je..wah!sebab xlalu ke hape ni?hehe
masa ngah makan tula,adik si dia datang..(mmg aku suka adik dia yg ni..peramah!satu kepala ngan aku la..hehe) dan borak ngan aku.kawan2 pun ada duk makan sekali.
tetiba aje kluar soalan cepumas dr mulut dia, "kak xnak kwen ke?kak bila nak kwen?"
erk dik,hampir tersedak kak!hehe.xpe2..cool2..aku pun jwab,bg orang lain dulu la.
hak7..see!jwapan aku x se cool gaya aku..apa yg kuar dr mulut aku lpas tu pun aku xtau..haha
mungkin lpas dr tu aku jwab xserupa bikin..apakan daya,aku pemalu!ceh!haha
"kak xnak ag?abang dah nak tu,selalu je cakap nak tunang"..hehe..aku tersengih jela..malu pun ada.
sebab kwan2 ade duk dengar perbualan kami,kami makan semeja..
bila teringat benda ni,aku masih lg tersengih sorang2..sporting kau dik!:)
 
 
 
 
aku suka baby!(apa kena mengena dengan entry kali ni?)
haaa,xde lah..mmg aku suka baby!dan baby tu adalah DAMIA!hai damia,dah lama uda nak jmpa mia ni..
last2 dapat jugak jumpa beliau that day!
mia ni comel,cute,baik,dan xmudah menangis.mmg bertambah2 lah aku suka dia.hari tu dapat dukung dia dan aku masih lg xpuas sebab kejap je aritu.
dan aku dengan muka xmalunya meminta dengan penuh harapan supaya bapak saudaranya membawanya ke rumahku..*berapa bnyak NYA yg aku tulis daa*
bapak saudaranya tu bf aku laa..hehe..aritu mmg aku main puas2 dengan mia...
errrk,cukup3!pasal mia aku nak buat entry lain sebab aku nak citer pasal dia banyak2 ni..hehe
 
 
 
sekian terima kasih!
 
^_^ 
 
 
 
 

0 37 ribu doakan hasanah kurus dan bahagia!: