my sayang!

tinggalkan link disini lepas follow :)

Saturday, January 8, 2011

KeGiLaAn PaDa NoVeL!!


salam pada semua teman...(",)


erm,aku ni kaki novel..dlu kuat ngat aku bce nvel..adus,,tp 2 zaman skolah la kan..bila dh bsar ni,kurang sket..,.hehhe..erm,mgkin skrg ni aku lbh tertarik ngan aktiviti lain kot..hehhe..
tapi minat aku ni blh jd naik balik la..tgok pada mood jugak lah ya..hehhe..
erm,aku rase nak la novek "tak mungkin ku hindar"..
mcam best la..hehhe..ade sape2 nak 'adiahkan' aku novel 2 x??hahhah.boleh plak tnye soaln 2!!

erm,bestnya kalu blh dapt..best je aku tgok sinopsis die..mnarik btol jln cter die..hehhe..yg pling pnting,babk cemburu lah..kuang2!
erm,nnti aku nak dptkan lah novel 2..erm~~hehehe

0 37 ribu doakan hasanah kurus dan bahagia!: