my sayang!

tinggalkan link disini lepas follow :)

Friday, January 14, 2011

sItE ViSiT to mAhKaMaH PasIr mAs (12.01.11)(rm9.2juta)

salam semua..:)

alhamdulillah kita kerana msih berkesempatan bertemu dan mnjalankan aktiviti msing2 lg..:).
12.01.11 aku p mlawat site di pasir mas..mahkamah pasir mas yg terletak di laluan untuk ke rntau pnjang..aku sngkakn makhamh tersebut under construction,rupe2nya dh 100% siap..so sume dh complete lah..

9.00am:bertolak ke pasir mas..
9.30am:tiba di kawasan site.(bos ckp,jnji pkul10,so kami ke kdai untuk brekfast!bos blnja lg..:-))
10.00am:kami tiba di perkarangn makhmah..di sambut oleh kontraktor,wkil dr jkr n bebrapa org lg.
10.10am:taklimat oleh bos aku,slaku PEN.PENGARAH SENGGARA JKR NEGERI..(en.jusri hashim)
10.30am:kami mlawat keadaan dlm bngunann..average,sume ok..sbb sume dh complete..erm,ni 1st time aku msuk mhkmah..tgok keadaan mhkmah d dpn mata aku.
1.00pm:lawtan slesai.kami menuju ke restoran horizon.mkanan sume best n exclusive!kontarktor blnja..hai...p site vsit ni dh la best..asyik org blnja jerk!hehe..
1.45pm:kami tiba di jkr negeri dan meneruskan keja mcm biasa.;-)..


kompleks mahkamah p.mas



aku naik kete kuning 2 la..ngan bos!!hehe


bos aku ngah menengok2 krusi hakim!hehe..aku xsmpat posing kat ctu..tggu lah nnti aku jd hakim..hak8

THE END~~

4 37 ribu doakan hasanah kurus dan bahagia!:

Yatt Muhammad January 14, 2011 at 7:46 PM  

waa...cam best je mu punye praktikal...dohla bos blnja sokmo..hahaha

anahwan January 17, 2011 at 9:22 AM  

hek4..mmg bestt pun..bnyk pnglamn luas pmndang..hek8

Anonymous May 6, 2011 at 12:55 PM  

salam deary; magistrate court already begin on 3rd April 2011,insyaAllah on 16th June 2011 Session Court will later begin its first hearing....

anahwan May 6, 2011 at 3:24 PM  

alhamdulillah semuanya berjalan dgan lancar n ia berfngsi dgan baik..:)