my sayang!

tinggalkan link disini lepas follow :)

Friday, July 29, 2011

Nur Kasih The Movie!!

Salam:)
hi readers!
ape aktivti korg skrg ni?
boring n xtau nak buat ape mcm aku jugak ke?
hehe
rilex guys!
masih bnyak aktiviti yg boley kita lakukan!
cthnya?

cthnya ialah,mkn,minum dan tido..
aishh,mane blh..cuba lakukan aktvti yg lbh berfaedah sket!
apa ya?
jeng,jeng,jeng!!

jum tgok muvie!haha
aku smalam bru je tgok Nur Kasih The Movie!!
(org len dh tgok 2bln lpas laa..)
bio le kan!tu org len..
aku ckp aku ler..aishh!!






conclusion yg dpt aku buat pas tgok cter tu ialah
"not bad"
okla kan dar segi jlan cter dan sdikit sbnyak mmberi pngjaran kpada pnonton.
tp bg aku la,drama nur kasih dlu lg bestt..
bkn ape,sbb drama kan pnjang,so smpat la buat babak2 jeles n so on!haha

waa,nur amina dah tua dlm cter Nur Kasih The Movie!!
aku rase mcm tgok cter Titanic pulak!!
ade flashback time rose mude2..
bila timbul watak nur amina yg dh tua,terkesan pulak di hatiku ini
"ouch,xde dah nur amina & adam yg slalu gaduh,adam yg buatkan nur skit hati,adam n nur yg rmantik!sume tu dh hlang..yg tgl,nur yg mngidap pnykit
Alzheimer dan adam yg dh xde...huhu:'(.."





hehe..then yg aku blh puji sal Nur Kasih The Movie!! ni ialah kesan gmbar n fotografi die sgt lahh smart!

n part yg pling aku suke ialah,"sebuah tren yg hnya di dlm gmbar jd bergrak n real pulak"
haha..mmg sgt smart di mata aku!
filem mlayu dh maju skrg..bagusss!!

sekian~~


2 37 ribu doakan hasanah kurus dan bahagia!:

NoYB August 2, 2011 at 2:34 PM  

best2x...drama & filem NUr Kasih best! Suker sgt...(^_^)

anahwan August 2, 2011 at 10:27 PM  

NOYB:yup!mmg best sgt..mnyentuh hati..dan antra cter mlayu yg mndpt permntaan tggi..thats y lah drama dlu slalu di ulang tayang:))