my sayang!

tinggalkan link disini lepas follow :)

Thursday, July 21, 2011

inGiNkAn PeRuBaHaN!!


Assalamualaikum!!:))
hye uols!
dah lame dh aku xhupdate dis blog..almaklumlahkan..sdikit bz dan sdikit kepenatan.
hehe
so,what's ur activty smntra aku sgt2 lah bz ni?hehe
have fun lah ngan aktiviti korang ye??

haha
sbenarnya entri aku kali ni xmnarik pun(dh memg slalu xmnarik pun!!haha)
hurm,okke!biar lah!yg tu mmg aku tau..sbb mmg aku xtau nk tulis ape pun kat blog aku ni ha..
adoi!!pe nak jd..
xmcm org lain,hari2 hupdate!
sume benda pun masukkn dlm blog kan..
tp okke aje,dorg sgt sweet!!:))
i loikke!
(nak jd mcm dorg jugak boleyy x?hehe)

so skrg ni,ape yg perlu aku buat?
niat nk mnjadikan blog aku berwarna-warni dan beshh utk di bace(wlupun xde org bce)
sgt berkobar2 di hati aku skrg ni..
tp xnak lah kan hangat2 tahi aym..
em,mmg susah nk jd mcm org yg rajin mnghupdate blognya...
tp,di masa lapang,smemngnya aku perlu lah buat mcm 2..hehe..

mmg dh aku tnjau beberpa buah blog..
blog dorg sgt sweet..wau2!!
dorg just mncritakan aktviti seharian dorg..
ape yg mreka mkn,mnum,beli,pakai,dan xketinggalan jugak pasal gf/bf dorg!

aku pun nak tulis sume 2 dlm my blog!yes!blog vs diary!
but,pmikiran stiap org lain2!
so aku sedikit sgan utk mnulis benda yg mcm 2..
tp apa slhnya kan?(haha..soalan bnyk mcm ni tndanya aku sgt konfius..malu(@_@))

so,aku berkeputusan,nak tulis jugaks lah mcm dorg yg tulis sesuka hati asalkan hati senang:))
btol x kawn2?hehe..okke lah..
i'll try..
xkesah la kan if kritikan no1 dlm carta org len tuk blog aku..
asalkan aku hapy!:))(dengn dapat mnulis apa aje yg aku nak!hehe)
dan xmnyinggung prasaan mane2 pihak yg mmbaca blog aku..
thanks readers!!
SeKiAn!!:))

0 37 ribu doakan hasanah kurus dan bahagia!: