my sayang!

tinggalkan link disini lepas follow :)

Friday, February 10, 2012

DAMIA Sayang Part2



bersambungan entry DAMIA Sayang Part1 aku nak sambung lagi cter pasal budak comell yang aku suka ni.
macam yang di maklumkan dalam entry tersebut,dia adalah ank saudara bf aku.
anak saudara bf aku,anak saudara aku gak,family bf aku,family aku gak..baru lah betol caranya kan?hehe
insyallah kalo ada jodoh xakan kemana..:)
jum doakan kebahgiaan kami ya?agar kamu juga berbahagia nnti..insyallah
 
aku ibarat jatuh cinta pandang pertama bila tngok gambar damia..*wah,mcm cintan plak..hehe
aku makin suka kat mia sbab masa aku jaga dia pun,mmg dia baby yg baik..xnangis,xsuke buat prngai..bila nak susu pun dia blh lg mnta elok2 dgn cara tunjuk botol susu dia..*dia msh blm dapat berckp
mmg aku sukee dan syg damia lah!hehe..apatah mase bergrau,die ktawa trut mnggelikan hati aku..hehe
kuat jugak die tersenyum..makin geram aku kat dia..hehe
tak sabar nak tunggu dia bercakap plak..hehe
 
dan yang paling bestnya,dia selalu mai dekat ngan aku.mcm dia knal2 rapat je ngan aku.
slalu je duduk atas riba aku,minta aku yg dukung,dan selalu landing atas riba aku..hehe..mmg cute lahh mia 
kadang2 bila best je aku dukung,aku nak bg kat pak sdara dia pun dia xnak..wahh,caya lah...hehe
kalah pak sdara dia ngan aku..*encik bf sila jgn marah..:P
 
alaaaa,yang xsyoknya,mia tidoo lamee kat sini tadi..xsempat nak main dgan dia..dia bgn tu,trus aku mndikan dia dan buatkan susu..hehe..lpas siap pkaikan pkaian tu,n main2 kjap,dia pun balik..sob..sob...terkilan sbb tak dpat main lama dengan mia rini..hehe..xpe..bf aku cakp.mggu depan pulak..haha..sian kat kaklong,adik dia ni pandai2 je janji mcm damia tuh dah anak dia sndiri dah..hehe.
sempaat jugak aku snap gambar mia tadi..:))
 +
+
+
 



+
+
+
+
 
 

nanti jumpa lagi ya mia:)
hehe
 
^.^
sekian 

4 37 ribu doakan hasanah kurus dan bahagia!:

izzONE February 12, 2012 at 12:55 AM  

dlm gmbr damia y mula2 2,tgn mistri pe 2 y pegang lengan damia???hehe

anahwan February 12, 2012 at 9:56 AM  

tgn sy la,pgang ank sdara tk0t jth.hek2..:p..nk bg p0sing cun jgk.hek2..

izzONE February 12, 2012 at 12:51 PM  

yeke 2?mcm laen je..hehe..n kt sblh damia 2 ad pe??

anahwan February 12, 2012 at 3:47 PM  

kat sebelah mia?maksdnya?hehe..sebelah mia tu ada org yg ju pegang dia lah..hehe..uda dia..knapa?hehehe..