my sayang!

tinggalkan link disini lepas follow :)

Monday, February 6, 2012

Debaran 02/02/2012~


seminggu sebelum tiba hari itu,kawan2 sudah sibuk bertanya itu dan ini.
berkongsi debaran di dalam jiwa bersama sebuah harapan
hatiku berdebar namun aku cuba untuk melupakan sementara hal itu.
hari semakin hampir,kawan2ku msg dan bertanyakan mngenai hari berkenaan
mereka meluahkan rasa seram dan debaran untuk menghadapi hari itu.
dan aku sudah pastinya turut berdebar.namun demi menenangkan kawan2 ku,aku memujuk hatiku sendri agar aku kuat untuk berhadapan dengan debaran tu.dengan itu boleh la aku turut menenangkan mereka dari kerisauan sebuah penantian..:)
 
esok merupakan hari yang kami semua nantikan
02/02/2012
hari apa tu?bukan ari pertunangan or kwen pun
just keputusan permohonan degree je..kiki..:P 
malam sebelumnya agak terasa debarannya.tapi aku still ckp kat diri sendiri "mlm ni tdo lena dulu,esok bgn awal dan redha lah dengan apa yang berlaku"
pagi2 lagi aku bgun dan mnunggu waktu pejabat
pukul 8 pagi waktu pejabat,namun aku cek masih belum keluar keputusannya. 
 +
+
+
+
setiap masa,saat,detik aku cek keputusannya.namun tetap tak boleh.
bila tengahari menjelang,aku fedup dan terus p makan.
tetiba my sis call my mom yang tengah duk kat luar.
ada la jugak aku dengar perbualan mereka dan mnyebut SHAH ALAM!
oh my ALLAH!kptusan degree aku kah?aku dah syak sbb my sis is UITM staff.
she can check about all thing early than others!dlm sistem masih blum bukak sbb announce pukul 5petang pulak keputusan dibuka.*msti orang lain fedup that day sebab dari pagi mencuba tp tetiba pukul 5 plak keputusan dibuka.aku antara yang beruntung sbb tahu awl!ngeee..
 
kepala berpusing sekejap sebab kalau dapat pun bajet Perak je.tmpat diploma aku dulu
jauh lari target dapat SHAH ALAM TERUS!
mmg kena 3kali ganda bekerja keras compare to diploma dulu lah!insyallah!:)
dalam masa yang sama masa tahu result tu,ada jugak aku terkejut,namun tetap bersyukur ke hadrat Ilahi
segalanya telah pun di tentukan..:)
kena buat azam baru dan kena fokus stdy!betolkan niat kerana Allah.
 
petang tu aku pun check sendiri..
Alhamdulillah
^.^
 
 
 sekian..
 
 
 
 
 

2 37 ribu doakan hasanah kurus dan bahagia!:

izzONE February 12, 2012 at 12:54 PM  

pape pn,thniah sbb dpt twrn 2..g ni,blaja mlek la..hehe

anahwan February 12, 2012 at 3:49 PM  

tQ sayanggg!..opppss..~
hehe..tQ lah..nnti awk kna slaluu nashatkan sy ya blaja sungguh2..hehe..kita dua blaja sungguh2 nnti..demi sbuah kjayaan..hehe..:))