my sayang!

tinggalkan link disini lepas follow :)

Saturday, June 25, 2011

jangan menyesal di kemudian hari!

salam readers..:)) sihat semua?hope so la ye?yeah2 bebeh..
hurm,nmpak suspen je entri kali ni..namun xde apelah sgat kan..hehe(saje je wat mcm susspenn)
maaf la kalau aku sgt jiwang karat or ape2 yg korang nak pk kan..terserah korang lah yang 2..
entri aku kali ni of cos la pasal cinta..thats why lah aku ckp mcm 2..kalo korng xsuka entri aku kali ni,boley blah la..hek8..:P..grau je keh??jgn mare..nnti kena jual!kalau suka,truskan membace:))

okkeh!masuk topic yg aku nak share ni lah,pasal jgn mnyesal d kmudian hari,dlm bercnta ni,kita sbnarnya kena jaga pasangn kita..mungkin kita tak pernah sedar akan kelebihan pasngn kita.masa bercnta ni,mgkin kita ckp pada diri kita yg kita kuat dan bersdia utk kehilangn dia,tp cuba bygkan btol2,mcm mne kalau kita khilangn dia yg selama ini kita syg?wah!parah juga rasanya keadaan kita..so,jgn cuba berani untuk memutuskan hbgn anda dgn si dia.jgn juga cuba mrenggangkan ataupun mnjurangkan dirinya dgn kita..itu hnya akan mmburukkan lagi keadaan..

hurm,wah,smasa bercnta,bukan main kita mrah2 pasngn tnpa sbab ataupun mrah psngn kita atas sebab yg remeh temeh je?!ape kita ingt pasngn kita 2 tunggul kayu ke?xde prasaan?oh no..mmg kita silap..cube korng pk,kalu kita asyik kna marh,bkn ke kita pun akan rase bosan??ha,so sama lah kan?korang nak ke pasngn rase mcm 2 kat korg?

ha,apela..pasngn xbuat,kita ckp psngn buat. tu dh msuk bab tuduh dh 2..sape suka kna tuduh angkt tgn mcm usop sontorian!!haha..boleh pulak mcm 2..korang,ingat la,pk dlu sblum berkata2..kalu xperlu berkata2,snyum je k?hehe..erm,kalu psngn xbuat,tp kita tetap jugak tduh dia buat,one day dia akan membrontak!uols tau x ape yg dia akan buat bila dia dh mmbrontak?seram kot nk sbut.dia akan buat ape yg korang tduh 2..mase ni korg mmg akan mnyesal la coz dia dh buat btol2 dh ape yg korng tduh sblum ni...(korng pk lah sblum mlemparkan satu2 tduhan 2..)

jgn terlalu mndesak dia okey??ha,okla,slalu sgt aku tgok pasngn bercnta ni yg mndesak dan d desak..yg mndsak 1 hal,yg d desak lg laa..kesiann beb!mmg xtahan lah!perlu ke desak mndesak dlm brcnta ni?kalu aku la kan,lbh elok kalu berbncng..atleast dua2 pndpt akan d pertmbangkan..isyh2..apa nak jadi!


dush2!!sepak skali kang baru tau..hurm,korng mst syg kan pasngn korng?so bace la pndngan2 aku atau pun nasht2 aku, n cuba korang rnungkan okeh!ambil ikhtibar..:))..kalau xnak mnyesal d kmudian hari la kan..hehe..smoga kalian gmbira slalu okkeh?? chow astalavista!!

0 37 ribu doakan hasanah kurus dan bahagia!: