my sayang!

tinggalkan link disini lepas follow :)

Wednesday, June 1, 2011

ingin ku perkenalkan....

salam semua..lama btol xhupdate my blog ni..erm,no idea to post pape kat blog..
hehhe..pae khbar sume?sihat?mcm 2 lah ndaknya ya..amin..hehe...
erm,aku kalo boring,aku bukak la fb..suka ngat layan page kau tahu kan aku suka,sayang dan cinta kamu?untuk selamanya...tp page ni xla best sgt,tp boley la stakat nak layan..hehhehe...

erm,slain 2,aku juga tgok citer!!wah!sgt best lah..boleh la stakat nak layan..dh pnuh memori laptop aku..tp xpe lah..terpaksa la berkorban tuk tuan dia yg tngah keboringan..hahaha..

slain 2 aku ade la jugak masak2..haha..lawak tol la..(sbnarnya aku xtau nak tulis ape!)
hoho..(time tulis entry ni tringat plak aku zmn skolah2 dlu..wow!mmg sgt rindu dis moment!)

ayoo,aku nak chow la dlu..salam all!!will miss u!!:)


0 37 ribu doakan hasanah kurus dan bahagia!: