my sayang!

tinggalkan link disini lepas follow :)

Monday, September 19, 2011

kawan oh kawan

assalamualaikum dan salam sejahtera
sebenarnya xde idea lansung nak tulis entry pasal apa
hai,makin lame,makin xde cter yg aku nak share.
mmg sebelum ni pun aku dh mmg xde cter mnarik pun..haha
sian korang kan?
hehe..
xpe,cuba korang tgok dan hayati ayat di bawah:
(ayt ni aku copy dari dato fadhilah kamsah punya page)

"As salam sahabat FB yg d kasihi. Utk dpt teman sejati: Jadilah org yg baik n kwn yg baik; sanggup korban, utamakan kwn drp diri, pendam perasaan utk jaga hati kwn, hebahkan yg baik n pendam yg buruk ttg kwn, doakan, maafkan n bantu kwn utk berjaya n berubah jadi positif. Inilah sifat kwn yg ibarat saudara dunia n akhirat. Jom usaha utk jadi kwn sejati. Wassalam"

dimanakah kita?
mampukah kita jd mcm tu untuk sahabat kita?
ataupun,masih ada lgi kah sahabat seperti ini dalam dunia?
mgkin ada,tp hanya sgelintir sja
same2 lah kita renungi nya
dan insaflah!
^_^

waa,maknanya,mulai hari ni,mmg kene berhubungan baik dengan semua org ni!
hehe,mulakan langkah bersama sejuta semngat!
niat baik,insyallah kita di redhai:)

0 37 ribu doakan hasanah kurus dan bahagia!: