my sayang!

tinggalkan link disini lepas follow :)

Saturday, September 10, 2011

semester baru:)

assalamualaikum:)
Semester baru bermula lagi. Isnin ni dh start kelas utk degree yang baru mendaftar. Yang aku tau,UiTM jela.. U len xberapa pasti la aku. hehe..SELAMAT MAJU JAYA aku ucapkan pada pengarang jantung aku(over!!suke ati r..hehe) dan rakan2 yg menyambung terus dgree ni. Sepatutnya aku pun smbung pada masa yg sama dengan mereka:).. Tapi dek kerana hati serta keingnan mengarut ku nak rehat dulu 1sem,maka aku pun xapply lg lah tuk kemasukan kali ini.Hehe..boleh pulak mcm tu..ok2..xpe.xkisah lah kan bila nak smbung tu,yang pasti,bila dh stat blaja tu,mstilah lebih bersmngat ok?

Hehe.untuk si dia,selamat datang ke shah alam!blaja degree in civil engineering ni bukan snang tau..suusahh..tapi sy tau awk boleh.:)..so,blaja btol2..focus on ur study!kekalkan kejayaan semasa diploma!dan kalu nk tingkatkan,makin baguuss dan lebih baik..hehe..hope da luck will always be with u!all the bestt!


info:fakulti kejuruteraan antara fakulti terbesar di UiTM shah alam

sekian^_^

0 37 ribu doakan hasanah kurus dan bahagia!: