my sayang!

tinggalkan link disini lepas follow :)

Friday, September 16, 2011

malam ini:)

assalamualaikum dan salam hari jumaat
macam mana anda semua?
harap-harap sihat di smping kluarga tersayang..
xkisah lah klu ade org len yg nak d sygi jugak..berbahagialah..:)
alhamdulillah,hari ni setelah hampir semiggu aku demam,nmpaknya ia mcm dh ok sket.
cume bhgian hidung je yg masih 'kurang' sihat.xpe,slow2 smbuh..

tak kira di mana anda semua pada hari jumaat ni,
enjoy ur activity!
hari ni plannya nak p i-city.
jum terjah!!
"Jalan Multimedia 7/A, CityPark, i-City, 40000 Shah Alam"



dah terlewat p dah ni berbanding korang kan?hehe..its ok..skrg bru tibe masenya..
ni pun atas jasa baik my sis n her husband nak bawak aku p jenjalan kat sane..
nnti nak ambik gambo bebanyak la..(selagi bateri kamera n fon ade la..haa..)

ps;sempat ke nak jelajah semua ni?

sEkIaN^_^

0 37 ribu doakan hasanah kurus dan bahagia!: