my sayang!

tinggalkan link disini lepas follow :)

Tuesday, October 25, 2011

forgive me~:'(

assalamualaikum buat semua pembaca
ape aktiviti korang tengahari ni?dah lunch?
hehe,jgn lunch lwat2 ya..mkn itu perlu untuk hidup!

wah,aku sebenarnya xnak tulis pape pun!
just nak
mntak maaf dgn sumone sbb aku dh lukakan hatinya!
dengan kata2 yg kasar dan kata2 yg aku xmaksdkan!
betoll!aku mmg xmaksdkan dgn apa yg aku ckp tu!
mungkin hanya dorongan rasa geram sje
n no more than that!




in da same time,aku berharap yg die mngerti perasaan aku..
mmg perkara tu kcik dan xmnjejaskan apa2 pun..
tapi...mmg aku anti dgn pangilan tu!
harap awk mngerti ya..sy dh jelaskan sebab sy xsuka pnglan tu
dan sy juga harap yang awk fhm nape sy gram2 n mrh2..
^_^




akhr kata,I LOVE N MISS U!
xpernah dan insyallah xakan berubah!percayalah!
maafkan sy..

sekian~



awk baca ni,awk pasti tau,org yg sy maksdkan ialah sape!:)

0 37 ribu doakan hasanah kurus dan bahagia!: