my sayang!

tinggalkan link disini lepas follow :)

Sunday, October 9, 2011

jum like page ini!!:)

assalamualaikum semua
wah,dh lewat sgt dh ni,tp aku masih belum tido?
hurm,mmg sgt terleka dengan fb dan blog ni
actually aku ngah buat page at fb tuk blog aku ni
link kan blog ke page fb..waa
agak rumit sbb aku survive by myself
huh!mmg skit kepala aku buat
mmg susah jugak la buat tnpa orang ajr ni
ibarat blaja sndiri tnpa lectrer..hehe

aku mmg agk panas dh td sbb xboley lpas aku buat bnyak kali
tapi sifat ingin mecuba sesuatu yg baru dan ingin tgok ape yg akn jd,aku buat jugakk smpai jadi
haha..sgt glerr bila aku pikirkan..
tapi skrg dh berjaya buat!
happy jugak,bkn sbb page tu,tapi sebab at last,aku BOLEH jugak buat!

oleh sbb page aku tu baru,so xde lah yg mngelikenya lg..hehe
sudi2 lah korang mngeLIKEnya sbb susah pyah aku buat
klik DISINI tuk like my page
stiap like korang,mmbuatkan aku happy!cewwah!
haha..ok my friend,love uols



ps:kotak like ni ada sebelah kiri bhgian bawah.entry ni sje je aku tulis sbb page tu aku bru je buat..tq :)

sekian
^_^

0 37 ribu doakan hasanah kurus dan bahagia!: