my sayang!

tinggalkan link disini lepas follow :)

Wednesday, October 12, 2011

sek keb gemang da best!

assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua
mlm ni aku sgt hapy!wah sntiasa hapy..hehe..alhamdulillah
bukan apa,aku hapy sgt2 mlm ni sbb aku kontek blik ngn kwn2 aku dulu..
kwn2 SEK KEB GEMANG yg da besstt!
yg superbb!mmg tiada tndingan!

wah,mmg malam ni kami duk gelak2 je kat depan ltop!haha
hilng terbang sgala stress yg mlanda minda
mmg bgus jugak tuk kshtan jntng bila kita hapy n gelak!!
dah lama xjmpa kengkwan..yeah,stelah hmpir 10thun xkntek,
xbrgrau senda,xgosip2 n xsaling mngenakan,mlm ni,mmg bestt gler bila kami berpluang buat smua tu balik!



'makin ramai join,mkn bestt sbnarnya.
tp,mgkin kwn2 yg len  bz or dh tdo..
xpe!len kali ada lagik!
kami sume kpale giler2 n sporting habis la!
sempoi beb!haha..mmg hot lah korang neh!
efah,zaty,matyo!
yg tiga org ni pling bnyak komen
dan mmg sgt2 mngelikan hati msing2 bagai d geletek gtu!
haha



mmg banyak kami borak..
dari satu topik ke satu topik yg lain..bila dh lame xjmpa dan berpluang buat mcm ni
kami blh tahu perkmbngn masing2..hehe..
tetiba je tau ade kwn2 yg dh kwen pe sume..hehe..sweet sgt
stakat ni member superb aku yg dh kwen,shahira n marwan
yg lain akn mengikuti kelak!
jgn lupa jmput aku!aku nak mkn bnyk neh!
smoga pasngn berkwin ni dpt ank cpat2..sbb kmi dh xsbar nk jd aunt n uncle!
ahahaha

alhamdulillah,aku tubuhkan grup sek.keb.gemang(in memory)
khas tuk nk merapatkan aku n kwn2 lame..hasrat n niat tu dh tercpai
moga akan berterusan smpai bila2..
mmg aku susah nak lupakan kenagn kat SKG dlu..
terlmpau bnyak kenangn lalu..wah..mmg sgt hapy!
^_^

free2 nnti boleh la kontek2 korang lg..
pada sume 6B 2002
aku,ipah,zaty,sera,qilah,zana,nabila,farhana,marzilah,idayu,irmalini,aini,ain,laila,laili,dayah,rosnizaira,aishah,hanani,liza,fatehah,farah,azrini,asmahani,syazlini,izzuan,matyo,marwan,cekmin,jusak,hasif,badlisham,hadi J,amri,asyraf,apih,wadi,wari,judin
dan kwan2 yg mungkin aku tak tertulis namanya kat sini,hope kita akan jumpa dalm suasana
6B 2002 suatu hari nnti..insyallah..:))
*tinggi pulak angan2 n harapan aku..hehe..



sekian~~

0 37 ribu doakan hasanah kurus dan bahagia!: