my sayang!

tinggalkan link disini lepas follow :)

Sunday, October 9, 2011

ku rindukannya~

assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua
apa korang buat tengah2 mlm mcm ni?
yg blaja tu,msti ngah study kan?
well,bgus!dan aku pun study jugak!
*hehe,aku skrg ni ngah rehat n tggu konvo,nak stdy pebende?


actually aku sememangnya ambik kptusan nk rest dulu 1sem before aku smbng dgree
hehe,nak rest sgt smpaikan rasa boring yg teramat skrg ni
but seriously!aku mmg rase rindu zaman aku blaja dlu!
sememangnya blaja ni susah,xde yg senang pun,terutamanya cos Building Surveying tapi aku tetap merinduinya
susah tapi agk best la..

tapi,'KATAKAN BOLEH,KAU BOLEH'aku xtahu la nape,skrg ni aku rasa sgt bersemangt utk smbung blaja!
*jgn la mood ni hnya smentara.hope smpai aku abis dgree pun ianya xkan hilang!aku rasa sgt bhgia dan tenang.alhamdulillah..:)

semoga Allah permudahkan segalanya
yang penting semngat yg kuat untuk mnghadapi hari mendatang
terima kasih buat KELUARGAKU,(SI DIA) dan SAHABAT2 yg sentiasa berada di sisiku
semoga kita semua berjaya bersama2
sesungguhnya org yg mendoakan kejyaan dan kebahgiaan saudara seislamnya akan di beri kebahagiaan oleh Allah..Alhamdulillah..:)
sekian
^_^

2 37 ribu doakan hasanah kurus dan bahagia!:

izzONE October 9, 2011 at 1:48 AM  

kalu dh blaja 2..blaja leklok lak..jgn lak pas blaja dok pk nk stop ke..dok pk bla nk abs la..heheh

anahwan October 9, 2011 at 2:05 AM  

hehe..insyallah..awk kena la sntiasa bg smgt kat sy!!
aja2 fighting!:)
insyallah..mmg kena blja betol2..hehe