my sayang!

tinggalkan link disini lepas follow :)

Friday, October 28, 2011

happy convocation's day!!:)

assalamualaikum dan salam sejahtera!
UiTM di hatiku!
bg aku,UiTM sememangnya pengubah destini anak bangsa!
*yuran pun paling murah!selebihnya kerajaan yg tnggung!
terima kasih buat semua pihak..!:)




27oktober 2011 is my convocation's day!
segala mcm prasaan pun ade!
haha..gembira,sedih,berdebar!bercampur gaul!
thanks to my family coz datang melangkapkan lg hari konvo tu!
dari jauh datang!..mereka dari kelantan ke perak,perjalanan yg memenatkan
manakala kakak aku n abg ipar dr shah alam juge turun perak pd hari itu!
dalam kegembiraan pada hari itu,aku jugak sdih sbb mak dan sumone special xley dtg!
mak xberapa shat..
*nnti aku mmg kena ambik dgree ni..mse tu mak kena dtg!hehe
pastu,si die pulak,xleh dtg sbb die sndiri pun ade rptai tuk knvo..xpelah
maybe next time..:)



ok,lepas tu aku nak ucapkan terima kasih buat my parents!
sebab mereka lah aku berjaya ke tahap ini..(DIPLOMA IN BUILDING SURVEYING!)!step by step!
*insyallah akn melangkah ke peringkat seterusnya!dengan keizinan ALLAH!:)
also to all my sibling,my friends n my lectures bcoz their support and some advice!
thanks a lot to my soulmate bcoz he always be my side whenever i need!
love uols..:-*



okeh!time konvo tu aku xsmpat nk ambik gmbar bnyak sbb ade yg mncemburui aku!
siapa???



MASA!hehe..mmg rushing la aritu..sbb sesi petang
hehe..ambik gmbar pun sket,n xsmpat transfer lagi dr kmera kak aku
*tggu die balik raya nnti




*so gmbr yg aku letak dlm blog ni just gmbr yg aku ambik suke2 je..haha
okeyy la..
sekian..
thanks for rading!
^_^

0 37 ribu doakan hasanah kurus dan bahagia!: